Peugeot 307 SW 1,6 HDi **reg. do 08/2019**Peugeot 307 SW 1,6 HDi **reg. do 08/2019**
CIJENA VOZILA: 3 500.00 €

Približno: 25.887,29kn 
Datum prve reg.: 2006-03-14
Gorivo: Diesel
Stanje kilometara: 225928 km
Oblik karoserije: karavan
Snaga motora: 66 kW/89.5 KS
Mjenjač: manualni 5 stupnjeva
Pogon: prednji
Broj vrata : 5
Vrsta goriva: diesel
Broj sjedala: 5
Obujam motora: 1560 ccm3
Boja: Metalik srebrna
ABS 6+ zračnih jastuka ISOFIX sustav centralno zaključavanje s daljinskim putno računalo radio uređaj servo upravljač klima uređaj električno podizanje prednjih stakala središnji naslon za ruke USB čitač modularna sjedala u drugom redu električno podešavanje retrovizora panoramski krov svjetla za maglu krovni nosači

Na kilometraži naznačenoj u oglasniku izmijenjeni su stražnji diskovi i pločice, sajle od ručne kočnice te je odrađen redovan servis izmjene ulja s filterom ulja.

Radi se o SW verziji sa panorama krovom i tri zasebna modularna sjedala u drugom redu. Vozilo ima prihvate i pojase za osposobiti i treći red sjedala te vozilo u tom slučaju može imati sedam sjedećih mjesta (mi ga prodajemo kao verziju sa pet sjedala).

Kupac je oslobođen troškova prijenosa vlasništva. 

No location available
No reviews for vehicle

*Navedena cijena vozila odnosi se na gotovinsko plaćanje, uključuje PDV i poseban porez na motorna vozila. Informacije priložene uz oglas nisu dio prodajnog ugovora. Unatoč konstantnom ulaganju napora kako bi bile ispravno prezentirane, mogućnost pogreške postoji. Savjetujemo da ih prije kupovine potvrdite u suradnji s djelatnicima Betila.